Временната комисия за разследване на корупционните практики в Агенция Митници“ и

...
Временната комисия за разследване на корупционните практики в Агенция Митници“ и
Коментари Харесай

Комисията за митниците изслушва Бойко Рашков

Временната комисия за следствие на корупционните практики  в Агенция „ Митници “ и възможната роля на  Асен Василев  в тях ще организира съвещание.

В дневния ред на комисията е чуване на някогашния основен секретар на вътрешните работи  Петър Тодоров  и на народния представител от ПП-ДБ и някогашен вътрешен министър  Бойко Рашков .

Председател на комисията за следствие на корупционните практики в организация „ Митници “ е  Тошко Йорданов  от „ ИТН “.

На предното съвещание на комисията Станислав Балабанов от Има Такъв Народ показа писмо от Министерство на вътрешните работи, подписано от сегашния длъжностен министър Калин Стоянов, в което се показва, че Марин и Стефан Димитрови, както и Петя Банкова няколко пъти са се срещали с Бойко Рашков до момента в който той е бил министър на вътрешните работи. А досегашният основен секретар Живко Коцев е саботирал работата на проверяващите.

Бившият основен секретар на Министерство на вътрешните работи  Живко Коцев  бе притеглен в качеството му на обвинен за присъединяване в проведена незаконна група, част от която са някогашната шефка на Агенция „ Митници “ Петя Банкова, Марин и Стефан Димитрови и задочно – Никола Николов, по прякор Паскал.

dariknews.bg

Източник: bunt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР